Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Storage-oplossingen op maat van jouw thuiswerkplek

Een thuiswerkplek met voldoende opbergruimte is geen overbodige luxe. De storage-oplossingen van Buro International zorgen ervoor dat je je spullen in jouw thuiskantoor efficiënt en veilig kan opbergen. Niet is immers vervelender dan een rommelige werkplek. Wil je liever niet dat je kinderen plots je dossiers inkleuren of dat je eindeloos door je papieren moet spitten om dat ene document terug te vinden, ga dan op zoek naar geschikte opbergoplossingen op maat. Opgeruimd staat netjes.

Een opgeruimde thuiswerkplek met voldoende storage-oplossingen

Ook in je thuiswerkplek zorgen storage-oplossingen ervoor dat je beter het overzicht kan bewaren en je efficiënt aan de slag kan. Urenlang op zoek gaan naar dat dossier of die perforator? Dat is niet langer aan de orde dankzij onze opbergoplossingen. Met alle huisgenoten die rondrennen, is het zeker ook raadzaam om een dossierkast voorhanden te hebben waarin je je dossiers kwijt kan of een computerkast waarin je je laptop weg van alle nieuwsgierige kinderhanden veilig kan opbergen.

Verschillende storage-oplossingen op maat

Buro International heeft een erg uitgebreid assortiment aan storage-oplossingen voorhanden. Zo biedt het bedrijf opbergkasten, roldeurkasten, draaideurkasten, schuifdeurkasten, open rekken, garderobekasten, archiefkasten, dossierkasten, vakkenkasten, boekenkasten, hangmappenkasten, computerkasten, brandwerende kasten, akoestische kasten… aan. Dit uiteraard allemaal in verschillende afmetingen, dieptes, hoogtes en afwerkingen, aangepast aan jouw beschikbare ruimte.

Kwaliteitsvolle bureaukasten

Voor kwalitatieve storage-oplossingen in je thuiswerkplek zit je bij Buro International aan het juiste adres. Met meer dan 40 jaar ervaring in kantoorinrichting kan je bouwen op een betrouwbare partner om jouw thuiswerkplek volledig naar wens te optimaliseren. Wij verdelen kwaliteitsvolle merken, zoals C&P, Famo en König & Neurath in alle exclusiviteit en bieden daarbovenop vanzelfsprekend maatwerk aan. Maak hiervoor gebruik van ons uitgebreide netwerk van aannemers.

Wil je je graag van onze jarenlange expertise bedienen om jouw thuiswerkplek van de nodige opbergmogelijkheden te voorzien? Kom dan gerust geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showrooms. Wij helpen je graag verder met de kwaliteitsvolle inrichting van jouw ergonomische, aangename thuiskantoor. Een plek waar het leuk vertoeven is en waar je productief en efficiënt aan de slag kan.

Vorige post
Volgende post
afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding

Heb je nog een vraag over dit onderwerp? Contacteer onze adviseurs.