Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Collectie van Interstuhl - Buro International

Interstuhl
Interstuhl Logo

Interstuhl

Vooraanstaand meubelmerk gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van innovatieve zitoplossingen voor werkomgevingen.

Over Interstuhl

Interstuhl is een vooraanstaand meubelmerk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van innovatieve zitoplossingen voor werkomgevingen. Het merk heeft een rijke historie die teruggaat tot 1961, toen het werd opgericht in Duitsland. Interstuhl levert een belangrijke bijdrage aan de gezondheid van mensen op kantoor, in het thuiskantoor, in de productie of tijdens het gamen.

Kwaliteit en innovatie als kernwaarden 

Interstuhl hecht grote waarde aan kwaliteit en innovatie als kernwaarden van het merk. Het merk streeft ernaar om meubeloplossingen te bieden die de gezondheid, het comfort en de productiviteit van de gebruikers verbeteren. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, biedt Interstuhl meubels die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid.

Ergonomie en gezondheid

Een belangrijk kenmerk van Interstuhl is de nadruk op ergonomie en gezondheid in zijn zitoplossingen. In hun productieproces houden ze rekening met het belang van
een goede lichaamshouding en beweging tijdens het zitten en richt zich op het ontwikkelen van stoelen die de juiste ondersteuning bieden aan het lichaam. Interstuhl integreert ergonomische functies zoals verstelbare rugleuningen, zitdiepte en armsteunen om de gebruikers een optimale zitervaring te bieden. 

Design en esthetiek 

Interstuhl combineert functionaliteit met esthetiek in zijn meubelontwerpen. Want de visuele uitstraling van een stoel is ook van belang in moderne werkomgevingen.
Interstuhl biedt een scala aan stijlvolle en eigentijdse ontwerpen die naadloos passen in diverse interieurstijlen en werkomgevingen. Met oog voor detail en afwerking zorgt Interstuhl ervoor dat zijn meubels een visueel aantrekkelijke toevoeging zijn aan elke ruimte.

Duurzaamheid en milieubewustzijn

Duurzaamheid en milieubewustzijn zijn belangrijke aspecten voor Interstuhl. Het merk zet zich in voor het verminderen van de ecologische impact van zijn producten en activiteiten. Interstuhl maakt gebruik van milieuvriendelijke productiemethoden, recyclebare materialen en minimaliseert afval. Het merk streeft naar certificeringen en normen voor duurzaamheid, zoals de ISO 14001-standaard. Daarnaast hebben ze ook product uitvoeringen in circulaire versies, gemaakt uit 100% recycled materiaal, zoals de HIPPIE UPIS1.