Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Stap per stap maken we van jouw plek de ideale ruimte voor jouw verhaal

Leef je zoals je werkt? Of werk je zoals je leeft? Geen zorgen als je het antwoord niet weet. De grens tussen werken en leven vervaagt immers meer en meer.

Een kantoor is dan ook meer dan een tafel met een bureaustoel, netjes tussen vier muren gedropt. Het is een plek waar je creëert. Waar je oplossingen aanreikt. Waar je doelen nastreeft en successen boekt. Waar je beleeft. Waar je lééft. Draaien we het verhaal ook nog even om? Want ook een huis is meer dan enkele toffe meubelstukken tussen vier muren. Het is een plek waar je woont. Waar je emoties deelt. Waar je herinneringen maakt. Waar je beleeft. Waar je lééft.

Bij Burocomfort raken we al meer dan 40 jaar elk van deze aspecten aan. Dat voel je zodra je bij ons binnenkomt. We durven vragen en kijken verder. We laten onze ervaring spreken, eerlijk en rechtuit.

Waarom Burocomfort?

Uw ruimte wordt door elke specialist binnen ons team vastgepakt en vormgegeven vanuit zijn eigen specialistatie. Licht? Check. Geluid? Yes. Design? Dat is 'The finishing touch'. Stap voor stap maken we van uw plek de ideale ruimte voor uw verhaal.

Burocomfort Team

Meer dan 40 jaar ervaring

Ieder kantoorproject wordt benaderd vanuit de visie: het kantoor als totale beleving met aandacht voor de gebruiker (ergonomie, akoestiek en licht, esthetiek en kleur) in harmonie met de specifieke werkomgeving (op kantoor en thuis). Met de persoonlijke opvolging, jarenlange ervaring en de specifieke benadering met collecties van topfabrikanten wordt elk kantoorproject een “meer van dat” ervaring.

Burocomfort project

Elk project wordt tot in de puntjes afgewerkt

Burocomfort gebruikt de nieuwste inzichten en prikkelt de zintuigen van bezoekers, medewerkers en de hele organisatie om het beste van zichzelf te geven. Samen met jou bekijken we in detail hoe je organisatie werkt.

We bekijken hoe je bedrijfsfilosofie, je specifieke behoeftes en die van je medewerkers en het post-corona hybride werken een impact hebben op jouw organisatie.

Tijdens dit proces komen alle aspecten aan bod zoals ergonomie, ventilatie, verlichting, akoestiek, personificatie en interieurvormgeving om je project tot een optimaal resultaat te brengen.

Showoom Burocomfort Sint-Niklaas

Bezoek ons

Ma: Op afspraak
Di -Vr: 09:00 - 17:00

Adres: Gentse Baan 66 bus 1 - 9100 Sint-Niklaas
(gedeelde showroom met Van Raemdonck in Business Center Oude Fruitveiling)

Email: info@burocomfort.be
Tel: 
03 772 51 96