Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Ergo-Advice wil de oorzaak van de klachten aanpakken door gericht advies en workshops te geven en door de werkplek ergonomisch in te richten. Een ruim assortiment producten van gerenommeerde leveranciers maakt het mogelijk om voor elk probleem de juiste oplossing voor te stellen.

Dankzij zijn jarenlange praktijkervaring, biedt kinesist Bert Claerhout samen met ergotherapeut Emily Delva gespecialiseerd advies en ondersteuning inzake ergonomie op de werkplek. Ze waken erover dat de werkomgeving van mensen zo goed mogelijk aangepast wordt aan hun specifieke noden, zodat ze hun taken op een veilige, gezonde, efficiënte en comfortabele manier kunnen uitvoeren.

Bert Claerhout behaalde een master kinesitherapie aan de UGent en volgde een bijkomende opleiding tot adviseur ergonomie aan de Prevent Academy. Na veel ervaring in een eigen kinepraktijk en als vrijwilliger bij Club Brugge, is hij al jaren bezig met Ergo-Advice.

Emily Delva studeerde ergotherapie aan de Arteveldehogeschool in Gent en kwam recent het team vervoegen. Daar waar een kinesist zich focust op revalidatie en het zoeken naar oorzaken van letsels en de preventie ervan, ligt de focus van een ergotherapeut op therapie voor fijne motorische handelingen. (Werk)situaties worden grondig geanalyseerd en hulpmiddelen die kunnen bijdragen aan de verbetering van comfort of gemak worden aangereikt.

Volg Ergo-Advice ook op Sociale Media: Facebook & Instagram.

Ergonomische accessoires
Ergonomische accessoires
Ergonomische accessoires

Ergonomische topics uit onze blog

Lage rugpijn: oorzaken, risicofactoren en oplossingen

Lage rugpijn: oorzaken, risicofactoren en oplossingen

Lage rugpijn is een veelvoorkomend probleem dat zowel jong als oud treft. Het betreft pijn in de lumbale regio van de rug, die kan variëren van acute rugklachten tot chronische...

Lees meer
Wat is het 'Sick Building Syndrome'?

Wat is het 'Sick Building Syndrome'?

Het Sick Building Syndrome (SBS) is een term die wordt gebruikt om een reeks gezondheidsklachten te beschrijven die verband houden met het verblijf in een bepaald gebouw. Mensen die in...

Lees meer

Check de favoriete werkplek van Ergo-Advice

Deze ergonomische werkplek-items raden we aan voor thuis en op kantoor.

Check onze favoriete werkplek
DXT 2

DXT 2

vanaf €99,99

Eenheidsprijs
per 
Toetsenbord Ultraboard 950

Toetsenbord Ultraboard 950

vanaf €69,99

Eenheidsprijs
per 
HAGCapiscoPuls

Capisco Puls 8010

€575,00
Eenheidsprijs
per 
Ergo-Q 330 laptopstandaard

Ergo-Q 330 laptopstandaard

€83,99
Eenheidsprijs
per