Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Collectie van Mikomax - Buro International

Akoestisch advies Mikomax
Mikomax Smartoffice

Mikomax

Mikomax produceert uniek kantoormeubilair omtrent flexibiliteit, akoestiek, en ergonomie.

Over Mikomax

Mikomax is een familiebedrijf dat werd opgericht in 2004 in Eindhoven. Het merk is de officiële en exclusieve importeur van onder andere het merk Mikomax Smart Office. Mikomax produceert uniek kantoormeubilair omtrent flexibiliteit, akoestiek, en ergonomie. 

Visie en missie

Mikomax heeft een duidelijke visie om inspirerende en functionele werkomgevingen te creëren die bijdragen aan het welzijn en de productiviteit van mensen. Het merk streeft ernaar om design en topkwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs. Mikomax is gespecialiseerd op het gebied van stresspreventie op kantoor en biedt ondersteunende kantooroplossingen.

Innovatie en design

Een belangrijk kenmerk van Mikomax is zijn focus op innovatie en design. Het merk werkt samen met bekende ontwerpers en architecten om meubelstukken te creëren die esthetisch aantrekkelijk zijn en tegelijkertijd functionaliteit bieden.
Mikomax's meubels zijn ontworpen met het oog op de behoeften van de moderne
werkomgevingen, waar flexibiliteit, samenwerking en welzijn centraal staan.
Mikomax biedt een productgamma aan innovatieve en gepatenteerde producten zoals de Stand Up en Hush collectie.  

Flexibiliteit en modulariteit

Mikomax onderscheidt zich door zijn flexibele en modulaire benadering van
meubelontwerp. Het merk biedt modulaire meubelstukken die gemakkelijk kunnen
worden aangepast en geconfigureerd op basis van de behoeften van de gebruikers. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om de werkomgeving aan te passen aan veranderende eisen en om efficiënt gebruik te maken van de beschikbare ruimte.

Duurzaamheid en Verantwoordelijkheid

Duurzaamheid en verantwoordelijkheid zijn kernwaarden voor Mikomax. Het merk zet zich in voor milieuvriendelijke productieprocessen en het gebruik van duurzame materialen. Mikomax streeft naar een circulaire economie door herbruikbare en recyclebare materialen te integreren in zijn meubels.