Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Collectie van Herman Miller - Buro International

Herman Miller
Herman Miller logo

Herman Miller

Herman Miller is een pionier in de meubelindustrie en heeft een blijvende invloed gehad op de manier waarop we werken en wonen.

Over Herman Miller

Herman Miller staat wereldwijd bekend om zijn innovatieve en iconische ontwerpen zoals de Aeron stoel en Mirra stoel. Het merk werd opgericht in 1905 in de Verenigde Staten als Star Furniture Co. en in 1923 kochten Dirk Jan De Pree en Herman Miller het bedrijf en noemden het Herman Miller Furniture. Herman Miller is een pionier in de meubelindustrie en heeft een blijvende invloed gehad op de manier waarop we werken en wonen. 

Een Pionier in Design en Ergonomie

Herman Miller heeft een reputatie opgebouwd als een pionier in design en ergonomie. Het merk heeft samengewerkt met gerenommeerde ontwerpers, zoals Charles en Ray Eames, George Nelson en Isamu Noguchi, om meubels te creëren die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn. Herman Miller heeft een aantal revolutionaire ontwerpen geïntroduceerd die de standaard hebben gezet voor comfort, ergonomie en innovatie.

Focus op Menselijk Welzijn

Een belangrijk kenmerk van Herman Miller is de focus op menselijk welzijn in al zijn ontwerpen. Het merk begrijpt het belang van een gezonde en ondersteunende omgeving voor zowel werk als wonen. Herman Miller streeft ernaar om meubels te
creëren die het comfort, de productiviteit en het welzijn van mensen bevorderen. Het merk integreert ergonomische principes en geavanceerde technologieën in zijn ontwerpen om optimale ondersteuning en comfort te bieden.

Duurzaamheid en milieubewustzijn

Duurzaamheid en milieubewustzijn zijn belangrijke waarden voor Herman Miller. Het merk zet zich in voor het verminderen van de ecologische impact van zijn producten en activiteiten. Herman Miller maakt gebruik van milieuvriendelijke materialen, recyclebare componenten en energiezuinige productieprocessen. Het merk is actief betrokken bij duurzaamheidsinitiatieven en heeft verschillende
certificeringen ontvangen voor zijn inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Herman Miller is bijvoorbeeld een van de oprichters van NextWave Plastics, een consortium dat werkt aan de ontwikkeling van het eerste wereldwijde netwerk van oceaangebonden plastic toeleveringsketens.

Samenwerking en innovatie

Herman Miller gelooft in de kracht van samenwerking en innovatie. Het merk werkt samen met een breed scala aan ontwerpers, architecten en experts om nieuwe ideeën en concepten te ontwikkelen. Door constant te streven naar vernieuwing en het verkennen van nieuwe mogelijkheden, blijft Herman Miller een leider in de meubelindustrie en een bron van inspiratie voor anderen.