Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Collectie van Famo - Buro International

Famo
FAMO Logo

Famo

Met meer dan 70 jaar ervaring combineert Famo traditioneel vakmanschap met eigentijds design en technologie om meubels te creëren die tijdloos en functioneel zijn.

Over Famo

Famo kent zijn oorsprong in Portugal en heeft een rijke historie die teruggaat tot 1947. Jaime Pinto de Moura richtte Famo op met als doel het maken van metalen meubelen voor kantoren en ziekenhuizen. Met meer dan 70 jaar ervaring combineert Famo traditioneel vakmanschap met eigentijds design en technologie om meubels te creëren die zowel tijdloos als functioneel zijn.

Een erfgoed van vakmanschap

Famo draagt een sterk erfgoed van vakmanschap met zich mee. Het merk is trots op zijn Portugese roots en maakt gebruik van traditionele ambachtelijke technieken die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Elk meubelstuk wordt met zorg en aandacht voor detail vervaardigd door ervaren ambachtslieden, waardoor het een unieke en authentieke uitstraling krijgt.

Kwaliteit en duurzaamheid

Een van de belangrijkste kenmerken van Famo is de nadruk op kwaliteit en duurzaamheid. Het merk gebruikt hoogwaardige materialen en zorgt ervoor dat elk meubelstuk voldoet aan strenge kwaliteitsnormen. Door te investeren in duurzaamheid, streeft Famo ernaar meubels te creëren die generaties lang meegaan en tijdens hun levensduur weinig impact hebben op het milieu.

Veelzijdigheid en diversiteit

Famo biedt een breed scala aan meubelstukken die voldoen aan diverse behoeften en smaken. Van zitmeubelen en tafels tot kasten en accessoires, het merk heeft voor elk interieur en elke ruimte een passende oplossing. Famo combineert functionaliteit met esthetiek en biedt meubels die zowel comfortabel als visueel aantrekkelijk zijn. 

Design en innovatie

Famo hecht veel belang aan design en innovatie. Het merk werkt samen met getalenteerde ontwerpers om eigentijdse meubels te creëren die passen bij de moderne levensstijl. Met oog voor detail en trends zorgt Famo ervoor dat elk ontwerp voldoet aan de verwachtingen van de klant en zich onderscheidt in de markt. Met Famo breng je de charme en kwaliteit van Portugese ambacht in huis.