Collectie van C+P Mobelsysteme - Buro International

C+P Mobelsysteme
CP Logo

C+P Mobelsysteme

Ontwikkelt en produceert sinds 1925 uiteenlopende inrichtings- en opbergoplossingen voor verschillende branches en gebruikers.

Over C+P Mobelsysteme

Christmann +Pfeifer-group ontwikkelt en produceert sinds 1925 uiteenlopende inrichtings- en opbergoplossingen voor verschillende branches en gebruikers. Decennialange ervaring in het inrichten met staal en continue vooruitgang maakt C+P een vakkundige en unieke partner in interieurinrichting. 

Ontwerp en functionaliteit

Een belangrijk kenmerk van C+P is de nadruk op ontwerp en functionaliteit. Het merk begrijpt dat moderne werkplekken flexibiliteit en aanpasbaarheid vereisen om aan de veranderende behoeften van gebruikers te voldoen. C+P biedt een breed scala aan meubels die zich aanpassen aan verschillende werkscenario's en werkomgevingen.  

De meubels van C+P zijn ontworpen met oog voor detail, waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan. Van modulaire bureausystemen tot flexibele opbergelementen en ergonomische stoelen, elk product is zorgvuldig ontworpen om een inspirerende en comfortabele werkomgeving te creëren. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden duurzaamheid en langdurige prestaties.  

Innovatie en technologie

C+P staat bekend om zijn innovatieve benadering van meubelontwerp. Het merk integreert geavanceerde technologieën en slimme oplossingen om de functionaliteit en efficiëntie van de meubels te verbeteren. Van geïntegreerde bekabelingssystemen en draadloze oplaadfuncties tot geautomatiseerde hoogteverstellingen, C+P zet zich in om moderne technologieën naadloos te integreren in hun meubels.  

Duurzaamheid en milieubewustzijn

C+P is ook toegewijd aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Het merk zet zich in voor het verminderen van de ecologische voetafdruk en het minimaliseren van afval. Ze maken gebruik van milieuvriendelijke materialen en productiemethoden om de impact op het milieu te verminderen. Bovendien zijn de meubels van C+P
ontworpen om lang mee te gaan, waardoor ze een duurzame en kostenefficiënte
keuze zijn voor gebruikers.  

Met zijn rijke geschiedenis, focus op ontwerp en functionaliteit, innovatieve benadering en duurzaamheidsinspanningen heeft C+P een sterke positie verworven in de meubelindustrie. Het merk blijft streven naar het leveren van meubels van topkwaliteit die flexibel, inspirerend en aanpasbaar zijn aan de behoeften van moderne werkplekken. C+P is de ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar meubels die een optimale werkomgeving bevorderen.