Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Projectreferentie - VITAS GROEP - Sint-Niklaas

In het landschapskantoor plaatsten we onze elektrisch verstelbare zitsta tafels in wit. Op de wand werden speelse en decoratieve geluidsabsorberende elementen aangebracht in drie verschillende kleuren. Opnieuw werden hier verschillende soorten plantenbakken en ook ‘Plant Dividers’ in de ruimte geïntegreerd.

In de vergaderzaal voor zes personen staan zes blauwe vergaderstoelen rond de tafel. Het zijn elegante en comfortabele kuipstoelen. Opnieuw werd ook deze vergaderzaal opgesmukt met diverse planten in potten. Ook in de vergaderzaal voor vier personen staan dezelfde vergaderstoelen rond de zwarte tafel.

Verder richtten wij ook twee consultatieruimtes in met telkens vier blauw gestoffeerde Catifa 46 stoelen van Arper, die in 2004 ontworpen werden door Lievore Altherr Molina. Het zijn frisse stapelbare stoelen met een slank profiel en bleke houten poten, die mooi passen bij de zwarte tafel.

In de lunchruimte werd gekozen voor drie vierkante Vpax tafels van Vepa, telkens met een tafelblad in noten melamine en een zwart onderstel. De AAC-stoelen met een zitting in polypropyleen en een houten onderstel van HAY, zorgen voor een prachtig geheel. Om het speels te houden werd geopteerd voor twee verschillende lichte kleuren: Khaki en Dusty Blue. Opnieuw zorgen de planten voor de groene noot.

Om het geheel af te werken zorgden we ook voor een stijlvolle raambekleding met zwarte horizontale lamellen in aluminium.