Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Projectreferentie - Experlogix - Sint-Niklaas

In de ontvangstruimte springen de elegante PEDRALI oranje, blauw en grijs gestoffeerde Buddy fauteuils onmiddellijk in het oog. Ze werden bedacht door designers Busetti, Garuti en Redaelli. De volle zitting van deze comfortabele eigentijdse zeteltjes contrasteert met de lichtheid van de aluminium structuur ervan. Ze stralen een zachtheid uit, die uitnodigt om erin te gaan zitten. Deze polyvalente zetels kunnen gemakkelijk naast mekaar gezet worden en onderling gecombineerd. Er werden uit de Buddylijn ook verschillende soorten en maten poefs geplaatst, gestoffeerd in dezelfde kleuren oranje, blauw en grijs. Pedrali geeft deze ontvangstruimte een warme uitstraling. De elegante gelakte eiken koffietafeltjes Bella van HAY passen wondermooi bij dit geheel.
Daarnaast, afgescheiden door een gordijn met logo, plaatsten we twee blauwe RomboSeats met akoestisch RomboScreen van Götessons. Dit originele zitmeubilair met een unieke vorm, dat hier voorzien is van een zwart tafeltje, werd bedacht doorHenrik Kjellberg en Jon Lindström van o4i Design Studio. De RomboSeats staan op een oranje op maat gemaakt tapijt, in de vorm van een afgeronde driehoek. Ervoor staat opnieuw een eiken Bella tafeltje van Hay, samen met een zwart driepotig en driehoekig Pully tafeltje van Cascando.

De vergaderzaal voor twaalf à veertien personen achter een doorzichtige glazen wand, werd uitgerust met de compacte en comfortabele Muuto Fiber Armchairs met zwart aluminium onderstel voorzien van wieltjes, Scandinavisch design, opnieuw in de kenmerkende kleuren oranje en blauw. Ze staan rondom een rechthoekige geëlektrificeerde VepaConnect teamtafel met een melamine ‘eik’ vierdelig tafelblad en poten in zwart gelakt metaal. Ze is standaard voorzien van een open kabelgoot met vilten bodemplaat. De hangende verlichting BuzziMoon van BuzziSpace is niet alleen mooi om te zien, maar ook praktisch, want voorzien van een geluidsabsorberende schijf. Opnieuw werd gekozen voor een oranje geluidsabsorberende stof. Ook een vergaderzaaltje voor zes personen kreeg een rechthoekige Vepa Connect tafel en zes lichtgrijze Muuto Fiber Armchairs. Hier is ook een BuzziMoon verlichting voorzien, maar deze keer met blauwe stoffering.

Een bureel voor vier personen bevindt zich ook achter een doorzichtige glazen wand. Hier werd gekozen voor witte BiVO Actieve ZitSta tafels met een oranje akoestische tussenwand, een smart cabling systeem en een Viewmate Monitorarm van Dataflex. Ook een landschapsbureel voor zestien personen werd met deze zelfde elementen uitgerust. En we vinden dezelfde actieve tafels ook terug in de concentratiekantoren voor één persoon.


In de ontspanningsruimte vallen de hoge Narbutas Multipurpose NOVA Wood tafels (winnend ontwerp van diverse design prijzen in 2023) meteen op. Ze zijn niet alleen mooi om te zien met het contrast tussen een zwart tafelblad en de elegante houten omlijsting, ze brengen ook ‘a touch of nature’ op kantoor. Functionele accessoires, zoals de zwarte plantenbakken hier, maken het meubel uniek en ze creëren gezelligheid. De comfortabele hoge zwarte HAY Revolverbarkrukken, waarvan het zitvlak kan draaien, passen perfect bij het geheel. In het loungegedeelte plaatsten we opnieuw in de kleuren blauw en oranje, een modulair zitsysteem met achterwand. Het is een design van Dymitr Malcew, die geïnspireerd werd door een reeks gestapelde stenen. De zetels zijn niet alleen zacht, maar ze bieden ook akoestisch comfort. Ten slotte plaatsten we hier ook nog een VEPA ronde zwarte stalen kolompoottafel met melamine eikenblad, oranje ARPER Juno Plastic Chairs en twee Bella koffietafeltjes van HAY.