Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Projectreferentie - Encima Torhout

Op basis van hun verwachtingen hebben wij Encima in contact gebracht met de interieurarchitecten Intra Interieur. Zij hebben een strak en modern interieur met een huiselijke sfeer gecreëerd voor de werknemers. De kleuren uit hun logo, donkerblauw en donkergroen, worden doorheen het hele kantoor beklemtoond. Bovendien wou Encima ook de nodige ontspanning kunnen aanbieden aan zijn werknemers en daarom hebben ze een pooltafel geplaatst.

In een latere fase hebben ze voor het meubilair onze hulp ingeroepen. Één van de wensen van Encima waren zit/sta tafels passend in het concept van Intra interieur. Daarom hebben wij voor bureaumeubels gekozen in neutrale kleuren en daarbij ook weer de groene en blauwe accenten. Er moesten ook enkele bestaande bureaus mee verhuisd en geïntegreerd worden. Zo zijn wij er samen met Intra interieur in geslaagd om van het hoofdkantoor van Encima een efficiëntere en aangenamere werkplek te maken.