Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Projectreferentie - CTRL+F Melle

Referentie: CTRL+F Melle

Er wordt vooral gefocust op de hogere technische profielen die erg in trek zijn de laatste tijd en daarom is het moeilijker om geschikte kandidaten te vinden. CTRL-F is een dochteronderneming van de overkoepelende groep House of HR die werd opgericht uit Accent.

Voor hun hoofdkantoor in Melle, kwam CTRL-F ten rade bij ons voor totaaladvies. Voor de inrichting werd enerzijds inspiratie gehaald uit de inrichting van de Accent Group, die reeds klant is bij ons. Hun kantoren zijn aangekleed met bijvoorbeeld de Bivo Active, Bivo electric bench en de scheidingswanden van ABV. Anderzijds was er ook een compleet nieuwe insteek voor CTRL-F. Vooral langere vergadertafels, die de persoonlijke interactie vergemakkelijken, waren een belangrijk aandachtspunt voor hun kantoorinrichting. Als kleurentinten werden vooral neutrale kleuren zoals wit, zwart en grijstinten gebruikt. Buro International zorgde er zo voor dat het hoofdkantoor in Melle werd omgetoverd tot een moderne en rustgevende omgeving.