Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Projectreferentie - Accent Drongen

Voor dit project werd vaak beroep gedaan op maatwerk: allerlei wanden in gyproc, zoals de boogwand aan de inkom, werden geplaatst. Ook het schilderwerk namen we voor onze rekening.  

Dichtbij de inkom werd een grote ronde zilverkleurige spiegel opgehangen. De opvallende wijnrode u-vormige bankzetel met afgeronde hoeken aan de inkom is maatwerk. Deze bank omgeeft een prachtige en elegante Corto Dining Table van Ethnicraft in bruine geverniste eik. Ook de Wall Shelf Pi van Ethnicraft is een blikvanger in deze ruimte.

Ook in de uiterst gezellige keuken werd veel gebruik gemaakt van maatwerk. Een naturel tapijt met zwarte rand bekleedt de vloer. Omheen de zeer geslaagde bar werden minimalistische Soft Edge barkrukken van HAY geplaatst. Ze zijn een samenwerking van Hay met Iskos-Berlin: het ontwerpersduo Aleksej Iskos en Boris Berlin. Voor de andere zijde van de keukenruimte werd een leuke afgeronde bank ontworpen. Drie natuurkleurige stoelen in teak en riet staan opgesteld langs een op maat gemaakte tafel in notelaar. Ze maken het plaatje compleet.

Voor de vergaderplek op het gelijkvloers werden vergadertafels en kasten in notelaar op maat gemaakt. De stijlvolle AAC bureaustoel met een mooie beige gestoffeerde kuip en een zwarte gepoederlakte draaivoet van HAY, stralen rust uit. We voorzagen ook warmgrijze akoestische panelen.

Langs de mooie bestaande trap werden wanden geplaatst. Op de bovenverdieping voorzagen we de flexwerkplekken met onze zitsta tafels en de elektrische ACTIVE.T Bench van König + Neurath, deze dubbel-benches hebben een blad in notenkleur. De middenpanelen kregen een hoes in lichtgrijze stof en voor de zijafdekking en het frame werd zwart gekozen. De bureaustoelen komen uit de stock van Accent, maar ze ondergingen een grondige reiniging en kregen een ‘Second Life’. De schrijnwerker voorzag een kastenwand onder het schuine dak en ook tapijten en gordijnen werden voorzien.

In een afzonderlijk vergaderzaaltje achter een glazen wand werd een zwarte vergadertafel met Fenix bovenblad en Ikononderstel op maat gemaakt. De diepzwarte polypropyleen klassiekers van Vitra, de Panton Chairs (nieuwe hoogte - ontworpen door Verner Panton in 1960), staan eromheen. De gebogen lijnen van deze designiconen doen denken aan zittende personen. Ze zijn uiterst comfortabel en staan hier beeldig.  

Referentie: Accent Drongen
Referentie: Accent Drongen
Referentie: Accent Drongen
Referentie: Accent Drongen
Referentie: Accent Drongen
Referentie: Accent Drongen