Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Collectie van Vincent Sheppard - Buro International

Vincent Sheppard
Vincent Sheppard

Vincent Sheppard

Het belgische Vincent Sheppard produceert en ontwerpt binnen- en buitenmeubels met uitzonderlijk zitcomfort.

Over Vincent Sheppard

Sinds 1992 ontwerpt en produceert Vincent Sheppard binnen- en buitenmeubels met uitzonderlijk zitcomfort. Het meubelmerk vindt zijn oorsprong in België. Het
merk staat bekend om zijn ambachtelijke meubelstukken die vakmanschap combineren met eigentijds design. Vincent Sheppard begon oorspronkelijk als een producent van Lloyd Loom meubelen, een techniek waarbij papier gewikkeld rond een draadstaal frame wordt geweven. Vandaag de dag heeft het merk zijn aanbod uitgebreid met een diverse collectie van moderne meubelen.

Duurzame materialen

Een van de belangrijkste kenmerken van Vincent Sheppard is het gebruik van duurzame materialen. Het merk hecht veel belang aan het milieu en streeft ernaar om verantwoordelijk te handelen in elk aspect van de productie. Ze gebruiken milieuvriendelijke en natuurlijke materialen, zoals rattan, rotan en bamboe, die duurzaam en hernieuwbaar zijn. Deze materialen zorgen niet alleen voor een tijdloze uitstraling van de meubels, maar dragen ook bij aan een eco-bewuste levensstijl.

Authentiek handwerk

Het merk koestert het ambachtelijke aspect van hun producten en elk meubelstuk is het resultaat van zorgvuldig vakmanschap. Door hun traditionele weeftechnieken te combineren met eigentijdse ontwerpen, creëert Vincent Sheppard meubels die tijdloos en toch modern zijn.  

Tijdloze en comfortabele designs

De meubelcollecties van Vincent Sheppard zijn gekend om hun tijdloze en comfortabele designs. Ze hebben een breed scala aan meubels voor binnen- en
buitengebruik, waaronder eetstoelen, loungestoelen, tafels en ligbedden. De ontwerpen zijn minimalistisch en elegant, waardoor ze passen in verschillende
interieurstijlen. 

Internationale bekendheid

Vincent Sheppard heeft internationale bekendheid verworven door hun unieke en kwalitatieve meubels. Hun producten worden wereldwijd verkocht en worden gewaardeerd door ontwerpers, architecten en meubelkenners.