Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Collectie van Smit Visual - Buro International

Smit Visual
Smit Visual

Smit Visual

Aanbieder van een uitgebreid assortiment aan whiteboards, prikborden, glassboards en andere visuele hulpmiddelen die creativiteit, samenwerking en communicatie bevorderen.

Over Smit Visual

Smit Visual startte in 1978 in Nederland als een lokaal familiebedrijf en is ondertussen uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met uitlevering naar meer dan 50 landen wereldwijd.

Innovatieve visuele oplossingen

Een van de belangrijkste kenmerken van Smit Visual is het aanbieden van innovatieve visuele oplossingen. Het merk biedt een uitgebreid assortiment aan whiteboards, prikborden, glassboards en andere visuele hulpmiddelen die creativiteit, samenwerking en communicatie bevorderen. De producten van Smit Visual zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende gebruikers en omgevingen. 

Duurzaamheid en verantwoordelijkheid

Smit Visual hecht veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het merk streeft naar een duurzame productie en gebruikt milieuvriendelijke materialen. Smit Visual is toegewijd aan het minimaliseren van de impact op het milieu en zet zich in voor een circulaire economie. Het merk werkt samen met lokale partners om de keten transparant te houden.

Maatwerk en personalisatie

Smit Visual biedt maatwerkoplossingen en personalisatiemogelijkheden voor hun visuele producten. Klanten kunnen hun producten aanpassen aan hun specifieke behoeften, zoals afmetingen, kleuren en ontwerpen. Hierdoor kunnen gebruikers unieke en op maat gemaakte visuele oplossingen krijgen die perfect passen bij hun omgeving. 

Ondersteuning voor onderwijs en bedrijven

Smit Visual richt zich op het bieden van ondersteuning aan onderwijsinstellingen en bedrijven. De visuele producten van het merk spelen een essentiële rol bij het bevorderen van interactieve leeromgevingen en het stimuleren van effectieve communicatie in zakelijke omgevingen. De producten van Smit Visual dragen bij aan betere presentaties, brainstormsessies en teamvergaderingen.