Collectie van Serax - Buro International

SERAX
Serax Logo

Serax

Serax is een Belgisch designmerk dat sinds 1986 bekend staat om zijn eigentijdse collecties van interieur- en lifestyleproducten, gekenmerkt door creativiteit, vakmanschap en innovatie.

Over Serax

Serax, een vooraanstaand Belgisch designmerk met een rijke geschiedenis sinds 1986, staat synoniem voor een verfijnde esthetiek en tijdloos vakmanschap. Met onze uitgebreide collectie van interieur- en lifestyleproducten hebben we ons gevestigd als een wereldwijde autoriteit op het gebied van design. Elk stuk, van serviesgoed tot meubels, belichaamt een unieke mix van creativiteit en innovatie, waarbij traditionele ambachtelijke technieken samenkomen met eigentijdse ontwerpen.

Met een scherp oog voor detail en een passie voor kwaliteit, brengen we samenwerkingen tot stand met vooraanstaande ontwerpers van over de hele wereld, waardoor een diverse en inspirerende collectie ontstaat die perfect past bij jouw moderne levensstijl. Onze veelzijdige producten vinden hun plaats in een breed scala aan interieurs, van strakke, minimalistische ruimtes tot warme, uitnodigende omgevingen, en alles daartussenin.

Of het nu gaat om het verfijnde servies voor een elegante dinerparty of het eigentijdse meubilair dat een ruimte transformeert, blijven we grenzen verleggen en trends zetten in de wereld van design. Door voortdurend te streven naar vernieuwing en excellentie, blijven we een bron van inspiratie voor designliefhebbers over de hele wereld, die op zoek zijn naar tijdloze schoonheid en functionele elegantie voor hun huis en leefomgeving. Met onze sterke online aanwezigheid en distributiekanalen over de hele wereld blijven we een toonaangevend merk voor de moderne consument, die waarde hecht aan hoogwaardige en stijlvolle designproducten.