Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Collectie van Palmberg - Buro International

Palmberg
Palmberg

Palmberg

PALMBERG is uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de meubelindustrie met een internationale reputatie. Ze behoort tot een van de belangrijkste spelers van de Duitse kantoormeubelindustrie.

Over Palmberg

In 1922 liet Hans Bockwoldt op de PALMBERG de eerste fabriek van woonkamermeubelen bouwen. Na jaren van geschiedenis is PALMBERG uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de meubelindustrie met een internationale reputatie. Tegenwoordig behoort PALMBERG tot de belangrijkste spelers van de Duitse kantoormeubelindustrie. 

Een erfenis van kwaliteit

PALMBERG heeft een langdurige traditie van het leveren van hoogwaardige meubels die aan de behoeften van moderne kantooromgevingen voldoen. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en functionaliteit, en wordt alom gerespecteerd in de branche.

Innovatie en design

Een belangrijk kenmerk van PALMBERG is de voortdurende focus op innovatie en design. Het merk heeft een eigen designafdeling die voortdurend nieuwe en creatieve oplossingen ontwikkelt voor de veranderende eisen van de moderne werkplek. PALMBERG meubels zijn ontworpen om esthetiek te combineren met functionaliteit en ergonomie aan de hand van optimalisatie van zijn productietechnologie. 

Maatwerk en flexibiliteit

PALMBERG begrijpt dat geen enkel kantoor hetzelfde is, daarom bieden ze maatwerkoplossingen aan voor hun klanten. Met een uitgebreid assortiment aan meubels en accessoires kunnen klanten hun werkplekken naar eigen wens samenstellen en aanpassen aan hun specifieke behoeften.

Duurzaamheid en Milieubewustzijn

PALMBERG heeft een sterke focus op veiligheid op het werk, algemene en interne
milieubescherming en sociale betrokkenheid bij de regio. Sinds 1995 zet het merk zich in voor milieuvriendelijke productieprocessen en gebruikt het materialen die voldoen aan de hoogste milieunormen. PALMBERG is toegewijd aan het verminderen van zijn ecologische voetafdruk en het bevorderen van duurzaamheid in de meubelindustrie.  

Internationale erkenning

Met zijn kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid heeft PALMBERG internationale
erkenning gekregen en is het uitgegroeid tot een gewaardeerd meubelmerk bij
architecten, designers en kantoorprofessionals over de hele wereld.