Collectie van Muuto - Buro International

Muuto
Muuto Logo

Muuto

Muuto is een Scandinavisch designmerk dat moderne meubels, verlichting en accessoires produceert, gekenmerkt door frisse esthetiek, vakmanschap en functionaliteit.

Over Muuto

Muuto, een vooraanstaand Scandinavisch designmerk, staat bekend om jouw innovatieve benadering van modern meubilair, verlichting en accessoires. Met een ethos dat draait om het creëren van tijdloze, functionele ontwerpen, weerspiegelt ons assortiment de essentie van Scandinavisch minimalisme gecombineerd met een speels kleurenpalet en hoogwaardige materialen.

Elk stuk van Muuto wordt met zorg ontworpen door een selecte groep getalenteerde ontwerpers, waardoor een collectie ontstaat die zowel eigentijds als tijdloos is. Of het nu gaat om iconische meubelstukken zoals de Nerd Chair of de E27 Pendant Lamp, of om kleinere decoratieve objecten, onze ontwerpen zijn gericht op het verbeteren van jouw leef- en werkomgeving met hun esthetische aantrekkingskracht en functionele bruikbaarheid.

We streven ook naar duurzaamheid in al onze processen, van ontwerp tot productie, met een focus op het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het gebruik van milieuvriendelijke materialen. Dit heeft ons geholpen om wereldwijd erkenning te krijgen als een pionier op het gebied van verantwoord design.

Met een groeiende aanwezigheid in de designwereld blijven we de norm stellen voor innovatie en esthetiek, en blijven we trouw aan ons Scandinavische erfgoed van eenvoud, functionaliteit en schoonheid. Ontdek vandaag nog de tijdloze charme en hedendaagse flair van Muuto en geef jouw interieur een Scandinavische touch van verfijning en stijl.