Collectie van Mobitec - Buro International

Mobitec
MOBITEC SYSTEMS

Mobitec

Mobitec is een Belgisch meubelmerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en op maat gemaakte meubeloplossingen.

Over Mobitec

Mobitec is een Belgisch meubelmerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en op maat gemaakte meubeloplossingen. Het bedrijf werd opgericht in 1990 in Eupen en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt als familiebedrijf. De kantoren van Mobitec zijn nog steeds gevestigd in Eupen, hun productiefaciliteit ligt in Polen en de producten worden verdeeld in meer dan 10 Europese landen. Mobitect biedt oplossingen voor de residentiële sector, horecasector, bedrijven en
zorgsector. 

Innovatie en vakmanschap

Een belangrijk kenmerk van Mobitec is zijn innovatieve ontwerp en vakmanschap. Het merk werkt samen met getalenteerde ontwerpers en ambachtslieden om meubels te creëren die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn. Met geavanceerde technologieën en traditionele technieken levert Mobitec meubels van uitstekende kwaliteit die aan de hoogste normen voldoen.

Hyperpersonaliseerbare meubels

Mobitec onderscheidt zich door zijn focus op op maat gemaakte meubels. Het merk biedt een breed scala aan personalisatie-opties, waaronder verschillende materialen, afwerkingen en stoffen, zodat klanten meubels kunnen creëren die perfect passen bij hun interieur en persoonlijke voorkeuren. Deze op maat gemaakte benadering maakt het mogelijk om unieke en gepersonaliseerde meubels te verkrijgen. 

Duurzaamheid en verantwoordelijkheid

Duurzaamheid en verantwoordelijkheid zijn belangrijke waarden voor Mobitec. Het merk zet zich in voor milieuvriendelijke praktijken en gebruikt duurzame materialen en hernieuwbare energie in zijn productieproces. Mobitec streeft naar een lange
levensduur van zijn meubels, met aandacht voor tijdloos design en hoge duurzaamheid.

Internationale erkenning

Mobitec geniet internationale erkenning en wordt wereldwijd geapprecieerd voor zijn vakmanschap en op maat gemaakte meubels. Met zijn toewijding aan innovatie en design heeft Mobitec verschillende prijzen en onderscheidingen ontvangen voor zijn meubelcollecties.