Collectie van Manade - Buro International

Manade
Manade

Manade

Manade heeft zich toegelegd op traditionele ambachten en vakmanschap in het ontwerpen van kantoorruimtes.

Over Manade

Manade werd opgericht in 1930 in Frankrijk en neemt sindsdien actief deel aan de
geschiedenis van het ontwerpen van kantoorruimtes. Manade heeft zich toegelegd
op het behouden van traditionele ambachten en vakmanschap in zijn ontwerpen.
Bovendien heeft het merk zijn expertise doorheen de jaren uitgebreid op de belangrijkste gebieden van ergonomie van de werkplek, met het welzijn van mensen op kantoor als richtlijn.

Vakmanschap en traditie

Een belangrijk kenmerk van Manade is zijn vakmanschap en toewijding aan traditie. Het merk werkt met bekwame ambachtslieden die jarenlange ervaring hebben in het vervaardigen van meubels met de hand. Elk meubelstuk wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail gemaakt, waardoor het een uniek kunstwerk wordt. 

Gebruik van hoogwaardige materialen

Manade hecht veel belang aan het gebruik van hoogwaardige materialen in zijn meubelontwerpen. Het merk selecteert zorgvuldig de beste houtsoorten en andere materialen om ervoor te zorgen dat zijn meubels niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en functioneel.

Authentieke stijl

Manade staat bekend om zijn authentieke stijl die doordrenkt is van de Franse traditie en cultuur. De meubelstukken van Manade hebben een tijdloze elegantie en een verfijnde uitstraling. Het merk combineert klassieke ontwerpelementen met
eigentijdse invloeden om meubels te creëren die passen bij zowel traditionele
als moderne interieurs. 

Maatwerk en persoonlijke aanpak

Manade biedt maatwerkopties en een persoonlijke aanpak aan zijn klanten. Het merk werkt samen met klanten om aan hun individuele behoeften en wensen te voldoen en creëert meubelstukken die perfect aansluiten bij hun specifieke interieurprojecten. Manade gaat op zoek naar uitmuntendheid door dicht bij de klant te staan en te luisteren naar zijn behoeften en verwachtingen om de producten van morgen te verbeteren en te ontwikkelen.