Collectie van Humanscale - Buro International

Humanscale
Humanscale

Humanscale

Focus op het ontwikkelen van innovatieve oplossingen om de gezondheid en het welzijn van mensen op de werkplek te bevorderen.

Over Humanscale

HUMANSCALE werd opgericht in 1983 in de Verenigde Staten door Bob King. Sindsdien focust het merk zich op het ontwikkelen van innovatieve oplossingen om de gezondheid en het welzijn van mensen op de werkplek te bevorderen.

Toewijding aan ergonomie en gezondheid 

HUMANSCALE is toegewijd aan het creëren van meubels die bijdragen aan een ergonomische en gezonde werkomgeving. Het merk begrijpt het belang van een goede lichaamshouding en beweging tijdens het werk en richt zich op het ontwikkelen van producten die het comfort en de gezondheid van de gebruikers bevorderen.
HUMANSCALE streeft ernaar om de juiste balans te vinden tussen comfort, functionaliteit en design in al zijn producten. 

Innovatie en duurzaamheid 

Een belangrijk kenmerk van HUMANSCALE is de focus op innovatie en duurzaamheid. Het merk investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe technologieën en materialen te ontdekken die de functionaliteit en duurzaamheid van hun producten verbeteren. HUMANSCALE streeft naar milieuvriendelijke productieprocessen en het gebruik van duurzame materialen, met als doel de ecologische voetafdruk te minimaliseren. In 2022, ontvingen HUMANSCALE als eerste en enige meubelfabrikant de TRUE gold- en silver-certificeringen voor alle fabrieken wereldwijd. TRUE is een zero waste-certificeringsprogramma om zero waste-doelen te definiëren, na te streven en efficiënter om te gaan met hulpbronnen. 

Functioneel design en esthetiek 

HUMANSCALE combineert functioneel design met esthetiek in al zijn meubelstukken. Het merk begrijpt dat een goed ontwerp niet alleen ergonomisch verantwoord moet zijn, maar ook visueel aantrekkelijk in de moderne werkomgeving. HUMANSCALE biedt een breed scala aan producten, waaronder bureaustoelen, monitorarmen, tafels en accessoires, die naadloos passen in diverse werkruimtes en tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling hebben.

Maatwerk en personalisatie 

Een belangrijke focus van HUMANSCALE is maatwerk en personalisatie. Het merk begrijpt dat elke werkomgeving uniek is en dat individuele behoeften kunnen variëren. Daarom biedt HUMANSCALE de mogelijkheid om meubels aan te passen aan specifieke vereisten, zoals de hoogte van een stoel, de positie van een monitorarm en de configuratie van een tafelblad. Dit zorgt ervoor dat gebruikers hun werkplek kunnen afstemmen op hun persoonlijke behoeften en voorkeuren.