Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Collectie van HÅG - Buro International

HAG Capisco
HäG

HÅG

Gerenommeerd meubelmerk bekend om zijn innovatieve en ergonomische stoelen voor dynamisch zitten.

Over HÅG

HÅG is een gerenommeerd meubelmerk dat bekend staat om zijn innovatieve en ergonomische stoelen voor dynamisch zitten. Het merk heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1943, toen de eerste HÅG-stoel werd geïntroduceerd in Noorwegen. Sindsdien heeft HÅG een vooraanstaande positie verworven in de meubelindustrie, met een sterke focus op kwaliteit, design en ergonomie.

Een pionier in ergonomie

HÅG staat bekend als een pionier in ergonomie en heeft een belangrijke rol gespeeld in het bevorderen van gezond zitten op de werkplek. Het merk begrijpt het belang van een goede zithouding en de voordelen van dynamisch zitten. HÅG heeft baanbrekende technologieën ontwikkeld, zoals het gepatenteerde HÅG in Balance® mechanisme, dat de gebruiker stimuleert om continu van houding te veranderen en beweging te integreren in het zitten.

Scandinavisch design en kwaliteit

HÅG weerspiegelt het kenmerkende Scandinavische design en de kwaliteit waar het gebied om bekend staat. Het merk combineert functionaliteit met esthetiek en creëert stoelen die zowel visueel aantrekkelijk als duurzaam zijn. HÅG maakt gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken om stoelen te produceren die bestand zijn tegen intensief gebruik en een lange levensduur hebben.

Duurzaamheid en milieubewustzijn

Duurzaamheid en milieubewustzijn zijn belangrijke waarden voor HÅG. Het merk zet zich in voor het verminderen van de ecologische impact van zijn producten en processen. HÅG maakt gebruik van milieuvriendelijke materialen en streeft naar
energie-efficiëntie en afvalbeheer. Het merk is betrokken bij duurzaamheidsinitiatieven en werkt aan het ontwikkelen van meer circulaire
producten.

Focus op gebruikerscomfort

Een belangrijk kenmerk van HÅG-stoelen is de focus op gebruikerscomfort. Het merk begrijpt het belang van een goede zithouding en streeft ernaar om stoelen te ontwerpen die optimaal comfort bieden gedurende de hele werkdag. HÅG-stoelen zijn voorzien van geavanceerde ergonomische functies, zoals verstelbare zithoogtes, rugleuningen en armleuningen, om een optimale ondersteuning en comfort te bieden.