Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Collectie van Dataflex - Buro International

Dataflex
Dataflex

Dataflex

Toonaangevend meubelmerk gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van innovatieve ergonomische oplossingen voor werkplekken.

Over Dataflex

Dataflex is een toonaangevend meubelmerk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van innovatieve ergonomische oplossingen voor werkplekken. Het bedrijf werd opgericht in 1983 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbare leverancier van hoogwaardige en functionele meubeloplossingen.

Toegewijd aan Ergonomie en Gebruikerscomfort

Dataflex heeft een diepgaand begrip van de behoeften en uitdagingen van moderne werkplekken. Het merk is toegewijd aan het creëren van ergonomische meubels die het welzijn en de productiviteit van gebruikers bevorderen. Dataflex streeft ernaar om de interactie tussen mensen en technologie te optimaliseren door middel van intuïtieve ontwerpen en geavanceerde functionaliteit.

Innovatieve en Flexibele Producten

Een van de belangrijkste kenmerken van Dataflex is de focus op innovatie en flexibiliteit. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder monitorarmen, laptopstandaarden, kabelmanagementoplossingen en zit-sta-werkplekken. Deze producten zijn ontworpen om aan te passen aan de verschillende behoeften en voorkeuren van individuele gebruikers en de vereisten van diverse werkomgevingen.  

Design en Kwaliteit

Dataflex hecht veel belang aan design en kwaliteit. Het merk werkt samen met
gerenommeerde ontwerpers om meubels te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Elk product wordt zorgvuldig vervaardigd met hoogwaardige materialen en ondergaat grondige kwaliteitscontroles om duurzaamheid en betrouwbaarheid te waarborgen. 

Focus op Duurzaamheid

Dataflex erkent het belang van duurzaamheid en zet zich in voor milieuvriendelijke
productieprocessen. Het merk streeft ernaar om grondstoffen efficiënt te gebruiken, afval te minimaliseren en te investeren in energiezuinige productiefaciliteiten. Dataflex hecht ook waarde aan verantwoorde inkooppraktijken en werkt samen met leveranciers die zich houden aan strikte
milieunormen. Zo heeft Dataflex bijvoorbeeld kabelgeleiders gemaakt uit 100%
gerecycled PP.  

Dataflex is uitgegroeid tot meubelmerk bekend om zijn innovatieve ergonomische oplossingen voor werkplekken. Met een focus op ergonomie, flexibiliteit en design, biedt Dataflex hoogwaardige meubelproducten die de gebruikerservaring verbeteren en bijdragen aan een gezonde en productieve werkomgeving. Of het nu gaat om een monitorarm, een kabelmanagementoplossing of een zit-sta-werkplek, Dataflex staat synoniem voor functionaliteit, comfort en kwaliteit.