Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Collectie van Cascando Products - Buro International

Cascando Products
Cascando

Cascando Products

Gerenommeerd meubelmerk gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van innovatieve meubeloplossingen voor werk- en loungeruimtes.

Over Cascando Products

Cascando is een gerenommeerd meubelmerk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van innovatieve meubeloplossingen voor werk- en loungeruimtes. Het merk werd opgericht in 1997 in het Nederlandse Lemmer en heeft sindsdien een indrukwekkend traject afgelegd in de meubelindustrie.

Ontwerpen met passie en expertise

Cascando is een merk dat gedreven wordt door passie en expertise in het ontwerpen van meubels. Ze streven naar het creëren van meubelstukken die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk en van hoge kwaliteit. Met hun gedurfde ontwerpen en aandacht voor detail weten ze meubels te maken die een statement maken in elke ruimte. 

Innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid staan centraal bij Cascando. Het merk is voortdurend op zoek naar nieuwe technologieën, materialen en productiemethoden om meubels te creëren die voldoen aan de moderne behoeften en milieuvriendelijk zijn. Cascando hecht waarde aan het verminderen van hun ecologische voetafdruk en maakt gebruik van duurzame materialen en productieprocessen. 

Flexibiliteit en modulariteit

Een belangrijk kenmerk van Cascando is de focus op flexibiliteit en modulariteit in
hun ontwerpen. Werk- en loungeruimtes veranderen voortdurend en meubels moeten zich kunnen aanpassen aan verschillende behoeften en situaties. Cascando biedt een breed scala aan modulaire meubelstukken, waaronder zitbanken, tafels, kasten en accessoires, die eindeloze mogelijkheden bieden om ruimtes naar wens in te richten. 

Esthetiek en functionaliteit in harmonie

Cascando weet esthetiek en functionaliteit perfect met elkaar te verenigen in hun
ontwerpen. Ze streven naar een harmonieus samenspel tussen vorm en functie,
waarbij elk meubelstuk niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook praktisch en bruikbaar in de dagelijkse werkomgeving. Cascando streeft naar het creëren van meubels die zowel inspireren als comfort bieden aan gebruikers.

Met hun rijke historie, gedrevenheid voor innovatie en duurzaamheid, flexibiliteit in
ontwerpen en focus op esthetiek en functionaliteit, heeft Cascando een prominente positie verworven in de meubelindustrie. Het merk blijft streven naar het leveren van hoogwaardige meubeloplossingen die zorgen voor inspirerende en comfortabele werk- en lounge-ruimtes.