Collectie van Bakker Elkhuizen - Buro International

Bakker Elkhuizen
Bakker Elkhuizen

Bakker Elkhuizen

BakkerElkhuizen is gespecialiseerd in ergonomische oplossingen voor de werkplek

Over Bakker Elkhuizen

BakkerElkhuizen is gespecialiseerd in ergonomische oplossingen voor de werkplek. Het merk heeft een rijke geschiedenis en heeft zich gevestigd als een toonaangevende leverancier van hoogwaardige producten die het comfort en de gezondheid van de gebruikers bevorderen. Sinds de oprichting in 1994 heeft BakkerElkhuizen gestaag innovatieve producten ontwikkeld om aan de groeiende behoefte aan ergonomie op de werkplek te voldoen.

Het verhaal van BakkerElkhuizen begon in Nederland, toen de heer Jan Bakker en de heer Paul Elkhuizen besloten om hun krachten te bundelen en een bedrijf op te richten dat ergonomische oplossingen zou bieden. Ze wilden mensen helpen om gezonder en productiever te werken door middel van innovatieve producten die zowel comfort als functionaliteit boden.

BakkerElkhuizen biedt een breed scala aan ergonomische producten, waaronder ergonomische bureaustoelen, verstelbare tafels, monitorarmen, laptopstandaards en meer. Deze producten zijn ontworpen om de juiste lichaamshouding te bevorderen, rug- en nekklachten te verminderen en de algehele productiviteit en welzijn te verbeteren. Het merk hanteert een holistische benadering van ergonomie, waarbij rekening wordt gehouden met zowel de fysieke als de cognitieve aspecten van het werken.

Een belangrijk kenmerk van BakkerElkhuizen-producten is hun kwaliteit en duurzaamheid. Het merk streeft ernaar om producten te leveren die lang meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik. Ze maken gebruik van hoogwaardige materialen en zorgen voor zorgvuldige afwerking om betrouwbare en langdurige producten te garanderen.

Daarnaast integreert BakkerElkhuizen geavanceerde technologie in hun producten om een optimale gebruikerservaring te bieden. Dit omvat functies zoals draadloze
connectiviteit, slimme sensoren en intuïtieve bedieningselementen die de gebruikers in staat stellen hun werkplek aan te passen aan hun individuele
behoeften.

BakkerElkhuizen heeft een sterke wereldwijde aanwezigheid en levert producten aan bedrijven over de hele wereld. Het merk is trots op zijn klantgerichtheid en biedt uitgebreide ondersteuning en advies aan zijn klanten. BakkerElkhuizen werkt
nauw samen met ergonomische experts en gezondheidsprofessionals om hun
producten te ontwikkelen. Ze hebben een sterke focus op onderzoek en ontwikkeling en zetten zich in voor het leveren van wetenschappelijk onderbouwde oplossingen die voldoen aan de ergonomische behoeften van hun klanten.

Met een geschiedenis van innovatie, samenwerking met experts en de nadruk op ergonomie en kwaliteit heeft BakkerElkhuizen zich gevestigd als een betrouwbaar merk op het gebied van ergonomische oplossingen. Of het nu gaat om het verminderen van werk-gerelateerde klachten, het verbeteren van de productiviteit of het bevorderen van het welzijn op de werkplek, BakkerElkhuizen biedt hoogwaardige producten die voldoen aan de behoeften van de moderne professional.