Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Collectie van Arper - Buro International

Arper
Arper

Arper

Sinds 1989 ontwerpt het Italiaanse merk Arper tafels en stoelen voor kantoren, privéwoningen en publieke ruimtes.

Over Arper

Sinds 1989 ontwerpt het Italiaanse merk Arper tafels en stoelen voor kantoren,
privéwoningen en publieke ruimtes. Het merk werkt samen met gerenommeerde designers om tijdloze ontwerpen te realiseren. Zo slagen ze erin minimalistische meubels te creëren waar comfort, technologie en innovatie centraal staan. Wat
ooit begon als een leerbewerkingsbedrijf, groeide al snel uit tot een gespecialiseerde producent van lederen zittingen. Met de jaren breidde Arper zijn productaanbod uit en koos het voor diverse materialen, altijd met als resultaat prachtige tijdloze designmeubelen. Vooral de designstoelen van Arper genieten wereldwijd bekendheid vanwege hun schoonheid, comfort en tijdloosheid. 

Minimalistisch comfort als essentie

Minimalistisch comfort staat centraal bij Arper. Het merk gelooft dat alles voortdurend verandert: het leven, de cultuur, de technologie. Daarom is elk ontwerp een evenwicht tussen techniek, kosten, materiaal, functie, gebruik, smaak en duurzaamheid. Ondanks al deze factoren zijn de ontwerpen altijd eenvoudig en hebben ze natuurlijke vormen in een minimalistische stijl.

Samenwerking met gerenommeerde designers

Arper werkt nauw samen met gerenommeerde designers om unieke en iconische ontwerpen te creëren.
In 2004 begon de samenwerking met ontwerper Rodolfo Dordoni, wat resulteerde in de bekende Corte-stoel. Later volgden samenwerkingen met Jean-Marie Massaud, die de Aston-collectie in 2006 ontwierp, en Simon Pengelly, die in hetzelfde jaar de Babar-stoel creëerde. Het absolute paradepaardje van Arper is echter de Catifa-stoel, ontworpen door Lievore Altherr Molina.
Deze collectie omvat inmiddels ongeveer 46 verschillende modellen en varianten.
Met de Catifa-stoel won Arper in 2015 de iF Design Award. 

Breed scala aan tijdloze ontwerpen

Vandaag de dag is Arper niet meer weg te denken uit de wereld van designmeubilair. Het merk blijft groeien en biedt een indrukwekkende collectie van stijlvolle en tijdloze ontwerpen in verschillende prijsklassen. Van stoelen tot banken, poefs en krukken tot tafels en bureaustoelen. De meubelontwerpen van Arper passen perfect in vrijwel elk interieur, of het nu gaat om project- en kantoorinrichting of een huiselijke sfeer. Arper's designs zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals kantoren, vergaderruimtes, ontvangstruimtes, lobby's, zorginstellingen, restaurants en zelfs hotels. 

Met Arper kies je voor tijdloos design, ultiem comfort, aandacht voor het milieu en een stijlvol interieur dat je levenskwaliteit verhoogt.