Collectie van Aeris - Buro International

Swopper
Aeris logo

Aeris

Aeris is een gerenommeerd merk dat zich specialiseert in de productie van ergonomische meubels en accessoires.

Over Aeris

Aeris is een gerenommeerd merk dat zich specialiseert in de productie van ergonomische meubels en accessoires. Het bedrijf werd opgericht in 1996 in Duitsland met als doel het creëren van innovatieve producten die de gezondheid en het welzijn van mensen bevorderen. Door hun unieke benadering van ergonomie en design heeft Aeris een solide reputatie opgebouwd als fabrikant van hoogwaardige en functionele meubels.

De geschiedenis van Aeris begon met de introductie van de Swopper, een revolutionaire ergonomische stoel die actief zitten stimuleert. In plaats van een statische zithouding te bevorderen, moedigt de Swopper beweging aan, waardoor het lichaam in balans blijft en de spieren worden geactiveerd. Dit innovatieve concept werd al snel erkend en beloond met diverse prijzen, waaronder de prestigieuze Red Dot Design Award en de German Design Award.

Ergonomisch geoptimaliseerde producten

Een van de belangrijkste redenen om voor Aeris te kiezen is de ergonomische optimalisatie van hun producten. Aeris begrijpt dat een goede zithouding essentieel is voor de gezondheid van het lichaam, vooral voor mensen die lange uren op kantoor doorbrengen. De stoelen en bureaumeubelen van Aeris zijn ontworpen om de natuurlijke bewegingen van het lichaam te ondersteunen en de druk op de wervelkolom te verminderen. Door actief zitten te bevorderen, kunnen Aeris-producten bijdragen aan een betere houding, verbeterde bloedcirculatie en verhoogde energieniveaus.

Kwaliteit en duurzaamheid

Een ander kenmerk dat Aeris onderscheidt, is de nadruk op kwaliteit en duurzaamheid. De producten worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en ondergaan grondige kwaliteitscontroles om langdurige prestaties te garanderen. Aeris hecht ook veel belang aan milieuvriendelijke aspecten, waarbij ze streven naar duurzame productieprocessen en materialen. Dit maakt Aeris een aantrekkelijke keuze voor klanten die waarde hechten aan duurzaamheid en langdurige investeringen.

Innovatieve en stijlvolle ontwerpen

Naast de functionele aspecten zijn de producten van Aeris ook bekend om hun innovatieve en stijlvolle ontwerpen. Het merk combineert functionaliteit met esthetiek en creëert zo unieke en eigentijdse meubels. Aeris durft te experimenteren met gedurfde kleuren, opvallende vormen en slimme functionaliteiten, waardoor hun producten een visueel statement kunnen maken in
elke ruimte. 

Kortom, Aeris is een toonaangevend merk in de ergonomische meubelsector, met een geschiedenis van innovatie en aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Klanten kiezen voor Aeris vanwege de ergonomische optimalisatie van hun producten, de hoogwaardige materialen, de duurzame productieprocessen.