Gratis verzending

×
Muuto

Muuto

Met Muuto nemen we je mee naar het Noorden! Het Deense Muuto werd in 2007 opgericht door Peter Bonnen en Kristian Byrge en biedt een uitgebreide collectie lampen, stoelen, tafels, kasten, banken en woonaccessoires. “Muuto” komt van het Finse ‘muutos’ dat staat voor ‘verandering’ of ‘nieuw perspectief’. Bij Muuto wordt gekozen voor hedendaagse ontwerpers die de filosofie in het bedrijf sterk interpreteren en hun talenten combineren.

Heerlijk Scandinavisch

Muuto is relatief jong maar reeds onmisbaar in de designwereld. Het merk wordt gekenmerkt door duurzame esthetiek, functionaliteit, vakmanschap en eerlijke expressie. Ze proberen steeds uit te breiden met toekomstgerichte materialen, technieken en doortastend creatief denken. Het bedrijf streeft ernaar om de rijke Scandinavische design geschiedenis weer op de kaart te zetten en er daarnaast nieuwe, verfrissende hoofdstukken aan toe te voegen. Muuto is stevig geworteld in Scandinavisch design, met werken van de beste ontwerpers uit Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken.

Zitcomfort bij Muuto

Muuto biedt een ruim assortiment comfortabele stoelen. Hierbij is de FIBER collectie de meest succesvolle. Verder is ook de OSLO collectie een echte topper. Alle stoelen en banken uit ons assortiment zijn bovendien beschikbaar in verschillende kleuren en met verscheidene soorten onderstellen. De ontwerpen van Muuto zijn fris, levendig en innovatief zonder de praktische kant uit het oog te verliezen. Muuto geeft ontwerpers de vrijheid om nieuwe designs te maken en integreren.