Gratis verzending

×
Hay

Hay

Het deense HAY is ontstaan in 2002 en is onmisbaar geworden in de designwereld. Het  hippe en vernieuwende merk heeft een ruim aanbod aan stoelen, tafels en kasten. Maar ook bureauaccesoires zoals vloerkleden, opbergoplossingen en vazen. De ambitie van Hay ligt in het creëren van eigentijdse meubelen met behulp van een geavanceerde industriële productie. HAY toont aan dat design ook voor het grote publiek gemaakt kan worden en niet alleen een niche hoeft te zijn. De oprichters laten zich inspireren door de grootse Deense design ontwerpen uit de jaren 50’ en 60’. Ze zien het als een roeping om de innovatieve grootheid van die jaren op moderne wijze terug te laten keren in een hedendaags sfeer. HAY staat voor duurzaam en Scandinavisch design en wordt getypeerd door het gebruik van felle kleuren.

Minimalistisch comfort

HAY heeft altijd geloofd dat een goed ontwerp ieders recht is. Daarom hebben de medeoprichters en de Creative Directors Mette en Rolf Hay zich vanaf het begin toegewijd aan het samenwerken met de beste ontwerpers van hun generatie over de hele wereld om producten van hoge kwaliteit te creëren die beschikbaar zijn voor een breed publiek. Dit basisprincipe blijft hen tot op de dag van vandaag motiveren. Daarom zijn de ontwerpen van HAY uiterst betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. HAY raakt geïnspireerd door de realiteit van het leven van vandaag, waarin de traditionele scheiding tussen persoonlijke en professionele ruimtes in elkaar overvloeien. De meubels en accessoires kunnen worden gebruikt in verschillende settingen. Van een lamp tot papierbak en een bank, HAY-producten bieden altijd een frisse kijk op de alledaagse voorwerpen die deel uitmaken van ons dagelijks leven.

Bestsellers

De designs van HAY zijn geschikt voor vrijwel elk interieur, zoals project- en kantoorinrichting. Denk bij projecten aan: kantoren, vergaderruimtes, ontvangstruimtes, lobby’s, zorginstellingen, restaurants en zelfs hotels. Uiteraard passen de designs ook perfect in een huiselijke sfeer.  De absolute bestseller zijn onder meer de Revolver, Palissade en Dapper.