Gratis verzending

×

Italiaans interieur

Italiaans interieur

Italianen staan gekend om hun perfectionistisch en innovatief werk. De Italiaanse woonstijl specificeert zich dan ook door traditionele verfijning en elegantie. Zoals u ook op de foto's kunt zien, is het een zeer moderne maar tegelijkertijd ook rustieke stijl die een kwaliteitsvolle, strakke en luxueuze look creëert. Deze stijl sluit ook volledig aan bij de minimalistische woonstijl waar functionaliteit dikwijls de bovenhand neemt. 

Kleuren die vaak terugkomen in Italiaans design zijn rood, wit en zwart. Er worden hoogwaardige materialen zoals marmer, hout, leer en natuursteen gebruikt voor het interieur. Het komt er op neer dat alledaagse en simpele producten, zoals stoelen, worden omgevormd tot bijzondere en innovatieve producten. 

italiaanse-kantoorinrichting-1.jpg
italiaanse-kantoorinrichting-3.jpg
italiaanse-kantoorinrichting-2.jpg
4.jpg
multipliceo1.jpeg
multipliceo5.jpeg

In ons aanbod hebben wij verschillende Italiaanse merken zoals Arper, Fantoni, Kastel en Pedrali. De stoel Kicca van Kastel, die u hieronder links kunt zien, is helemaal 'made in Italy' en zal dus aan elk interieur een Italiaanse touch geven. Bovendien is hij verkrijgbaar in verschillende kleuren.

kastel_sedie_e_collettivita_krizia_01-376x564.jpg
kastel_poltrone_operative_kontat_01-376x564.jpg
kastel_riunione_attesa_krokus_02-376x564-1.jpg