Gratis verzending

×

De Up, de in hoogte verstelbare kruk van Interstuhl

Je bent op zoek naar een ergonomische bureaustoel? Waarschijnlijk zocht je op internet even naar de beste bureaustoel. Maar misschien loop je zo wel jouw ideale ergonomische oplossing mis. Een ergonomische kruk is immers een geweldige keuze voor zij die een dynamische houding achter hun bureau nastreven. Met de Up kruk van Interstuhl krik je de houding achter jouw bureau zowel letterlijk als figuurlijk naar een hoger niveau.

Dynamisch achter jouw bureau

De Up kruk beschikt over een bolvormige onderzijde. Hierdoor word je gemotiveerd om een dynamische, bewegende houding aan te nemen achter jouw bureau. Door een actieve houding wordt de doorbloeding van de spieren bevorderd en eentonige belasting van het skelet voorkomen. De Up kruk zorgt er zo mee voor dat je als gebruiker flexibel en mobiel blijft. De onderkant van de kruk werd bovendien afgewerkt met een antisliplaag, tegen het wegglijden bij al dat bewegen.

De kruk die jou volgt

De kruk is eenvoudig en traploos in hoogte verstelbaar door middel van de karakteristieke rode handgreep. De hoogte van de kruk varieert van 45 tot 63 cm en groeit dus met jou mee van zittende tot een halfstaande positie. De minimalistische Up kruk mag er dan wel uitzien als een Spartaanse zitervaring, niets is minder waar. Dankzij de antracieten zitting in een zachter antislip materiaal werk jij in alle comfort. Nood aan nog wat extra comfort? Je kan jouw kruk van een extra kussen voorzien.

Tijdloos design

De hippe Up kruk springt direct in het oog dankzij zijn minimalistische vormgeving en doordachte design. De kruk is verkrijgbaar in 6 frisse kleuren en sluit zo naadloos aan bij elke inrichting van stijlvol tot speels. Interstuhl won met de kruk trouwens een van de German design awards. De balanskruk verdient met zijn tijdloze ontwerp dus zeker een plaatsje aan jouw bureau.

Licht ergonomisch zwaargewicht

Even bij jouw collega meekijken, geen probleem. De ergonomische kruk weegt slechts 4,3 kg en pik je dus met gemak op aan de voorziene rand onder de zitting. Werk je aan een zit sta bureau? Dan is de kruk dé partner in crime die samen met jouw bureau ongekende hoogten verkent. Nog niet overtuigd?! Bij de kruk krijg je een garantie van wel 10 jaar, ook op de gasveer! Twijfel dus niet langer en bestel hem hier.