Mifratel

 
 
 

KLANT
Contactcenter

PROJECT
Kantoorinrichting

Mifratel doet aan klantenwerving en onderhoudt klantenrelaties. Het contactcenter groeit snel en prijkt al jaren in de toplijst van de Trends Gazellen. Mifratel is actief op verschillende locaties in binnen- en buitenland. Een bedrijf dat snel groeit, heeft heel wat flexibiliteit nodig en stelt hoge eisen. Niet onlogisch dat ze bij ons langskwamen.

Mifratel wou een slimme, goed doordachte en structurele oplossing voor zijn kantoorruimtes en groeiend aantal werknemers. Ze hadden zelf al een architect in de arm genomen met wie we vlot samenwerken. Architect Chris Van Hecke stond in voor het ontwerp van de kantooromgeving, het afstemmen met Mifratel en de coördinatie van de werken. Wij op onze beurt zorgden voor kwalitatief kantoormeubilair.

Voor dit project koos Mifratel voor Duitse degelijkheid met systeemmeubilair van König & Neurath en stoelen van ergonomiespecialist Interstuhl. De monitorarmen zijn van het Amerikaanse Humanscale. De keuze voor topkwaliteit wierp onmiddellijk hun vruchten af, want na analyse van de werkomgeving en de operationele omkadering kreeg Mifratel begin 2019 de kwalificatie A Good Place to Work.

Samen met de architect hebben we intussen vier panden van Mifratel ingericht. En natuurlijk kijken we uit naar een verdere constructieve samenwerking.