Accountants en belastingconsulenten Huygens Bvba

 
 
 

KLANT
Accountants en belastingconsulenten

PROJECT
Totaalinrichting

Accountants en belastingconsulenten  Huygens is al geruime tijd klant bij ons en het vertrouwde ons dan ook de herinrichting en uitbreiding van hun kantoren toe. Ze hadden het aanpalende pand gekocht en dat hebben wij samen met Het Kantoor Van Morgen in een nieuw jasje gestoken. In het nieuwe gedeelte werd een aangename ontvangstruimte en ruimte vergaderzaal voorzien, waar Huygens zijn klanten in stijl kan ontvangen. Maar er werd ook aan de medewerkers gedacht. Met een leefkeuken en douches onderstreept Huygens het belang van een werkomgeving die ook een aangename leefomgeving is.

Ook bestaande kantoren werden onder handen genomen en daarbij zochten we een evenwicht tussen samenwerken en afgezonderd werken. Er kwam een open space die we indeelden met verticale lamellen. Met flexwerkruimtes en focusruimtes beantwoordt het kantoor volledig aan de noden van de medewerkers. Om goed mee te zijn met de hedendaagse ergonomische vereisten, koos Huygens voor de in hoogte verstelbare werkplekken van ZitSta. 

Huygens had nog een bijkomend verzoek. Boekhoudkantoren hebben het imago nogal saai en stoffig te zijn en dat etiket wou Huygens absoluut van zich afwerpen. Daarom stelden wij warme materialen voor en herfstkleuren die de stijlvolle degelijkheid van een boekhoudkantoor accentueren. De warme sfeer wordt doorgetrokken in de eetruimte, waar een op maat gemaakte massief eiken kloostertafel pronkt. We voorzagen ook een maatwerkbank en een zetel, samen met stoelen in verschillende kleuren. Leuke extra: de vergadertafel kan ook gebruikte worden als pingpongtafel.

In samenwerking met Het Kantoor Van Morgen