Gratis verzending

×

Laat u inspireren door onze realisaties

Bij Buro International zijn we er om u te inspireren en te helpen en daarom zetten we hier voor u onze realisaties op een rij. Wil u uw kantoorruimte vernieuwen, een make-over geven of heeft u net een nieuw kantoor dat nog wat inrichting kan gebruiken? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Onze experten staan steeds klaar om u te begeleiden doorheen het proces, wij garanderen hierbij een nauwe opvolging en gepersonaliseerde aanpak. Bovendien is ons team steeds op de hoogte van de nieuwste trends op vlak van interieur. Zij zullen ervoor zorgen dat uw kantoor een aangename, praktische en esthetische werkplek wordt waar zowel werknemers, klanten als leveranciers graag over de vloer komen.

Wil u gewoon enkele kantoorbenodigdheden bestellen, een ergonomische stoel aankopen of bent u eerder op zoek naar een loungeset? Neem dan zeker eens een kijkje op onze webshop waar u naar hartenlust kan personaliseren en items bestellen. 

Wanneer u toch vragen hebt of twijfels, aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak. U kan natuurlijk steeds eens binnenspringen in één van onze showrooms in Tielt, Maldegem of Sint-Niklaas.