Insights

Kennis is de basis. Inzicht is key. Onze adviseurs kennen de state of the art van de markt en gidsen uw ruimte richting de meest gepaste kantooroplossing die voldoet aan uw behoeften. Een duurzame visie, die rekening houdt met alle functies van een efficiënt kantoor, is de eerste belangrijke zet in een project met Buro International.

‘Open mind’ is het nieuwe ‘open space office’

De kantoren van geoliede bedrijven en de mensen die er dagelijks in werken, zijn al lang niet meer over één kam te scheren. De variatie is groot, de soorten profielen divers en de taken die worden uitgevoerd zeer uiteenlopend. De inrichting van een kantoor zou die verscheidenheid toch ongetwijfeld moeten dienen. Hoe gaan slimme bedrijven daarmee om?

lees verder

5 tips om de motivatie op te krikken met de juiste kantoorinrichting

Inzicht in je kantoorruimte is key. Want wist je dat de productiviteit en de mentale en fysieke gezondheid van elke werknemer begint bij de juiste kantoorinrichting? Om een efficiënte en aangename omgeving te creëren geven wij alvast enkele musts voor een optimale werkruimte.

lees verder

Comfortabel zitten in 2018

Dynamisch zitten doe je op een goede stoel. Zitten blijft een belangrijk deel van onze werkcultuur. Comfortabel zitten en toch in beweging blijven, dit compromis laat de technologie van de kantoorstoelen evenwel vandaag toe. Speciaal voor u selecteerden onze specialisten drie toppers uit ons kwaliteitsassortiment, elk met hun eigen kenmerken, eigenschappen en zitcomfort.

lees verder