Insights

Kennis is de basis. Inzicht is key. Onze adviseurs kennen de state of the art van de markt en gidsen uw ruimte richting de meest gepaste kantooroplossing die voldoet aan uw behoeften. Een duurzame visie, die rekening houdt met alle functies van een efficiënt kantoor, is de eerste belangrijke zet in een project met Buro International.

Hoe kies ik de juiste bureaustoel?

De juiste bureaustoel kiezen. Het is voor velen een helse opdracht. Heel wat mensen zijn er zich niet van bewust hoe belangrijk het kiezen van de juiste stoel is en brengen hun uren op een exemplaar door dat niet bepaald een voordeel biedt voor de gezondheid. Wil jij je leven beteren en investeren in een nieuw, ergonomisch exemplaar? Lees dan hier hoe je de juiste variant kiest die zowel comfort als steun biedt op de plaatsen waar het nodig is.

lees verder

Let there be light

In deze bijzondere tijden proberen we met z’n allen zoveel mogelijk van uit het huis te werken. Hoewel het vermijden van files voor sommigen klinkt als een droom, heeft deze manier van werken zijn valkuilen. Hoe blijf je productief zonder afgeleid te worden door de huishoudelijke taken? Wij zetten speciaal voor jullie enkele handige tips en tools op een rijtje.

lees verder

Hoe werk ik productief thuis tijdens het Covid19-virus?

Terwijl het covid-19 virus zijn verspreiding over de wereld voortzet, moeten verscheidene werknemers noodgedwongen telewerken. Hoewel het vermijden van file’s voor sommigen klinkt als een droom, heeft deze manier van werken zijn valkuilen. Hoe blijf je productief zonder afgeleid te worden door de huishoudelijke taken? In deze tijden van crisis zetten wij speciaal voor jullie enkele handige tips en tools op een rijtje.

lees verder

‘Open mind’ is het nieuwe ‘open space office’

De kantoren van geoliede bedrijven en de mensen die er dagelijks in werken, zijn al lang niet meer over één kam te scheren. De variatie is groot, de soorten profielen divers en de taken die worden uitgevoerd zeer uiteenlopend. De inrichting van een kantoor zou die verscheidenheid toch ongetwijfeld moeten dienen. Hoe gaan slimme bedrijven daarmee om?

lees verder

5 tips om de motivatie op te krikken met de juiste kantoorinrichting

Inzicht in je kantoorruimte is key. Want wist je dat de productiviteit en de mentale en fysieke gezondheid van elke werknemer begint bij de juiste kantoorinrichting? Om een efficiënte en aangename omgeving te creëren geven wij alvast enkele musts voor een optimale werkruimte.

lees verder

Comfortabel zitten in 2018

Dynamisch zitten doe je op een goede stoel. Zitten blijft een belangrijk deel van onze werkcultuur. Comfortabel zitten en toch in beweging blijven, dit compromis laat de technologie van de kantoorstoelen evenwel vandaag toe. Speciaal voor u selecteerden onze specialisten drie toppers uit ons kwaliteitsassortiment, elk met hun eigen kenmerken, eigenschappen en zitcomfort.

lees verder