Gratis verzending

×

Hoe geef ik mijn werknemers thuiswerk meubilair aan voordelige prijzen?

Buro International innoveert door het lanceren van een gratis webshoptool, namelijk MyBI. Hiermee kunnen werkgevers een lijst samenstellen van ergonomisch kantoormeubilair om het thuiskantoor van hun werknemers in te richten aan voordelige condities. Buro International garandeert de nodige service, support en garantie.

Wat is MyBI?

Buro International ontwikkelde specifiek voor telewerk een digitaal platform waarmee werkgevers in een handomdraai bureaustoelen en ZitSta bureaus kunnen aanbieden aan hun werknemers. MyBI is een webshop ingericht op maat en volgens de wens van de werkgever, met verschillende configuratiemogelijkheden voor de werknemer. Bestellen en leveren op deze gepersonaliseerde webshop gebeurt door de werknemers bovendien volgens de principes van e-commerce.


Stel, je bent een werkgever die zijn/haar telewerkers wil steunen door een ergonomisch en efficiënt thuiskantoor te faciliteren. Je hebt zelf geen idee wat de juiste benodigdheden zijn en wil al je werknemers de keuze geven uit een beperkt aanbod. Dan ligt hier voor jou de oplossing: Buro International stelt helemaal gratis zijn aankoopplatform ter beschikking. Jouw werknemers kunnen inloggen op dat platform via een persoonlijke code en zien daar de, met de onderneming overeengekomen, artikelen en afgesproken prijzen. De werknemer kan zo in een handomdraai het gewenste meubilair bestellen en deze worden dan bij de medewerker thuis geleverd.

Deze bedrijven hebben reeds een eigen MyBI platformWaarom kiezen voor MyBI?

            

Ergonomische oplossing
 voor uw werknemer

  Toegang tot een ergonomisch thuiskantoor met professionele kwaliteit

Geen
 bijkomend administratief werk

  Producten kiezen die bij eigen wensen, noden en smaken passen

Extra benefits voor de werknemer in de vorm van digitale vouchers  

  Genieten van voordelige tarieven

Geen 
extra logistiek werk

  Ontvangt artikelen thuis

U kan makkelijk rapporten bekijken

  Krijgt professionele service, support & garantieVraag een gratis MyBI demo

* verplicht veld

Selecteer onderstaand vakje om Buro International toestemming te geven u te contacteren in verband met MyBI, toekomstige acties en nieuwigheden.

U kan altijd de link onderaan deze mail gebruiken om de toestemming in te trekken.

Gemaakt via mailchimp. Ontdek ons privacy beleid hier.


MyBI is mogelijk dankzij deze partners