×

Hoe geef ik mijn werknemers thuiswerk meubilair aan voordelige prijzen?

Buro International innoveert door het lanceren van een gratis webshoptool, namelijk MyBI. Met MyBI kunnen werkgevers een lijst samenstellen van ergonomisch kantoormeubilair om het thuiskantoor van hun werknemers in te richten aan voordelige condities.

Buro International ontwikkelde specifiek voor telewerk een digitaal platform waarmee werkgevers in een handomdraai bureaustoelen en ZitSta bureaus kunnen aanbieden aan hun werknemers. MyBI is een webshop ingericht op maat en volgens de wens van de werkgever, met verschillende configuratiemogelijkheden voor de werknemer. Bestellen en leveren op deze gepersonaliseerde webshop gebeurt door de werknemers bovendien volgens de principes van e-commerce.

MyBI-wat?

Stel, je bent een werkgever die zijn/haar telewerkers wil steunen door een ergonomisch en efficiënt thuiskantoor te faciliteren. Je hebt zelf geen idee wat de juiste benodigdheden zijn en wil al je werknemers de keuze geven uit een beperkt aanbod.
                                                                                                                                                
Dan ligt hier voor jou de oplossing: Buro International stelt helemaal gratis zijn aankoopplatform ter beschikking.                                                                                                                                                           

Jouw werknemers kunnen inloggen op dat platform via een persoonlijke code en zien daar de, met de onderneming overeengekomen, artikelen en afgesproken prijzen.

De werknemer kan zo in een handomdraai het gewenste meubilair bestellen en deze worden dan bij de medewerker thuis geleverd.

Waarom kiezen voor MyBi?

Dit betekent het voor jou:

De Werkgever  De Werknemer


  • zorgt voor ergonomische oplossingen
  • krijgt geen bijkomend administratief werk
  • kan extra benefits uitdelen aan de werknemer in de vorm van digitale vouchers
  • heeft geen extra logistiek werk
  • kan rapporten inkijken
       
  • krijgt toegang tot een ergonomische thuiskantoor met professionele kwaliteit
  • kan producten kiezen die bij zijn wensen, noden en smaak passen
  • geniet van voordelige tarieven 
  • ontvangt zijn artikelen thuis
  • krijgt professionele service, support & garantieAls werkgever draag je op deze manier bij aan een ergonomisch thuiskantoor, zonder bijkomend administratief werk. Bovendien biedt dit platform de mogelijkheid om extra benefits uit te delen (in de vorm van kortingsbonnen). Aan de andere kant van het verhaal zien we de werknemer die op deze manier ook thuis kan werken met materiaal van professionele kwaliteit. Daarbij kan hij of zij de gekozen producten volledig kiezen naar smaak, wensen en noden. Buro International garandeert de nodige service, support en garantie. Kortom: geef je werknemers het materiaal dat ze nodig hebben en garandeer de nodige steun die ze verdienen.

Vraag jouw gratis demo aan.