Gratis verzending

×

Buro International neemt Ergo-Advice uit Lokeren over

Buro International, specialist in kantoorinrichting met professionele kantoormeubelen met hoofzetel te Tielt, neemt Ergo-Advice, speciaalzaak van ergonomische oplossingen, over. Met deze overname zet Buro International in op de uitbouw van een ergonomisch expertisecentrum voor bedrijven en particulieren.

Ergo-Advice is al vele jaren een zaak gespecialiseerd in ergonomische producten met showroom in Lokeren en wordt geleid door Bert Claerhout, kinesitherapeut en adviseur ergonomie van opleiding. De missie van deze onderneming is om zowel preventief als curatief oplossingen aan te bieden die leiden tot een betere werkplek. Aan de hand van persoonlijk gericht advies en workshops wordt een gezonde en optimale werksituatie gecreëerd.

Een perfecte match dus met Buro International dat met Ergo-Advice een expertisecentrum op gebied van ergonomie toevoegt aan de reeds bestaande ruime dienstverlening: de eigen totaaloplossingen voor kantoor, het dynamische ZitSta concept, de magazijn- en werkplaatsinrichting Mondial en de design collecties bij Burocomfort.

Ergo-Advice zal zich verder ontwikkelen in hoofdzaak vanuit de pas gerenoveerde kantoren en toonzaal van Buro International te Sint- Niklaas (vestiging Burocomfort). Afspraken zullen uiteraard ook gemaakt kunnen worden met de heer Claerhout in de showrooms van Buro International te Tielt en Maldegem.

Voor meer informatie: info@ergo-advice.be of 0475/53.27.68 (Bert Claerhout)


Foto: links (Bert Claerhout, CEO Ergo-Advice BV) en rechts (Jeroen Van den Bossche, CEO Buro International NV)