Insights

Kennis is de basis. Inzicht is key. Onze adviseurs kennen de state of the art van de markt en gidsen uw ruimte richting de meest sluitende kantooroplossing. Een duurzame visie, die rekening houdt met alle functies van een efficiënt kantoor, is de eerste belangrijke zet in een project met Buro International.

5 tips om de motivatie op te krikken met de juiste kantoorinrichting

24/11/2017

Inzicht in je kantoorruimte is key. Want wist je dat de productiviteit en de mentale en fysieke gezondheid van elke werknemer begint bij de juiste kantoorinrichting? Om een efficiënte en aangename omgeving te creëren geven wij alvast enkele musts voor een optimale werkruimte. 

Tip 1: Zorg voor voldoende bewegingsvrijheid

De oppervlakte van je bureautafel is van cruciaal belang, maar ook de ruimte errond mag je niet uit het oog verliezen. Als je overal doorheen moet om ergens te kunnen komen, verlies je kostbare tijd.

Tip 2: Beperk storende geluiden

Een rinkelende telefoon, pratende collega’s, deuren die dichtslaan… Geluid verhindert de ultieme focus van je werknemers. Helaas is geluid op kantoor moeilijk te vermijden. Hou het daarom beperkt tot een minimum door storende elementen strategisch te plaatsen.

Tip 3: Rugklachten vermijden? Ergonomie!

Aangezien veel medewerkers een hele dag achter een computerscherm zitten, zijn ergonomische bureaustoelen en in de hoogte verstelbare tafels essentieel als je rugklachten wilt vermijden.

Tip 4: Licht en lucht bevorderen de concentratie

Een donkere en muffe kamer is allesbehalve bevorderend voor de concentratie. Vergeet daarom deze belangrijke basics niet: daglicht wekt op, natuurlijke verluchting frist op.

Tip 5: Je kantoor als branding

Waarom het kantoor niet gebruiken als marketingtool? Geef een professionele indruk op bezoekers en maak werknemers trots om te werken in een uniek interieur.  

One size fits all is duidelijk niet van toepassing bij de inrichting van een kantoor. Bij Buro International kan je rekenen op ‘insights for offices’. Onze specialisten kennen de state of the art van de markt en gidsen uw ruimte richting de meest sluitende, duurzame kantooroplossing vanuit een mapping. Door aan de hand van deze functieanalyse te achterhalen wat je bedrijf en haar werknemers nodig hebben om met opperste concentratie aan de slag te gaan, kunnen we elk kantoor op een dynamische en praktische manier inrichten. Met één resultaat: een “kantoor” van en voor de toekomst van het bedrijf.

Vraag hier vrijblijvend een gratis mapping aan voor uw kantoor. 

Meer info over dit onderwerp?

LUDWIG YSEBAERT

Project Manager


ludwig@burointernational.be

Publica

Een man met een stoer kantje, net als zijn Publica vergaderstoel.

 

terug